28 mei 15:16

Aanleveren

Uitnodiging-bijeenkomst-naar-aanleiding-van-de-explosie-aan-de-Olmendaal-op-13-mei-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-jrCWy

Uitnodiging bijeenkomst naar aanleiding explosie Olmendaal

Op zaterdagochtend 13 mei omstreeks 04.00 uur heeft er in een woning aan de Olmendaal een explosie plaatsgevonden. Niemand raakte ernstig gewond. Er is één bewoner voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Het opsporingsonderzoek is momenteel in volle gang. Het kan zijn dat de politie hiervoor bij u aan de deur is geweest of nog langskomt. De politie heeft de informatie van de buurt hard nodig.

Bijeenkomst
De gemeente organiseert samen met politie en woningcorporatie een moment voor de bewoners van de Olmendaal en omgeving. Dit doen ze met de toezichtpost. Je kunt hier je zorgen uiten en vragen stellen. Ze gaan graag met jullie in gesprek.

Datum: Woensdag 17 mei 2023
Tijd: 18.00 – 20.00 uur
Locatie: Olmendaal / De Enk

Heb je informatie over het incident, of camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Je kunt ook vertrouwelijk en anoniem praten met het Team Criminele Inlichtingen. Bel dan 088-6617734. Ook kun je anoniem melden via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl/melden. Naam en andere gegevens worden niet opgeslagen en niet gemeld aan de politie.

Vragen en contact
Wij kunnen ons voorstellen dat deze gebeurtenis aanleiding geeft tot vragen of zorgen over de veiligheid in de omgeving. De Accounthouder Veiligheid (namens de gemeente) en de wijkagenten zijn aanwezig in de wijk en reageren graag op jullie vragen of zorgen. Je kunt de Accounthouder Veilig bereiken op 06-20540135.

De uitnodiging is ook per brief verspreid in de buurt van de Olmendaal

Hartelijke groet,
Willem den Hollander – Accounthouder Veiligheid Gemeente Rotterdam
E. Landwehr – Politie Eenheid Rotterdam

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten