25 september 00:41

Aanleveren

Bloemhof festival - talenten van SOL

Talenten Eli en Aaliyah maken zich klaar voor het podium op 17 juni!

Wauw….! Hoe gaaf is dit, twee getalenteerde jongeren uit Bloemhof werden eerder door Deariel van SOL bij elkaar gebracht in het Talenthouse in Bloemhof. Zang en dans bleken een goede combinatie en dus oefenen de twee wekelijks voor een optreden op het podium van het Bloemhof Festival op 17 juni.

Aaliyah

Aaliyah is rapper, spoken word artiest, songwriter, zangeres en wordt iedere vrijdag begeleid in het Talenthouse aan het Oleanderplein, met zangles en haar carrière. Ze is 24 jaar en geboren in Rotterdam en van Surinaamse, Javaanse en Chinese afkomst.

Eli

Eli Geertruida is 17 jaar oud en is danser en choreograaf in diverse stijlen. Hij danst en traint zelf en geeft danslessen aan kinderen, naast dat hij zich steeds meer als persoon elke dag wil ontwikkelen. ‘Ik vind het erg belangrijk dat je tijdens de showcase een bepaalde verhaallijn ziet of een bepaalde energie, een verhaallijn is vaak gerelateerd aan een bepaald gevoel of gebeurtenis in mij leven. Ik ben erg perfectionistisch in de keuzes die ik maak. Zowel op de dansvloer als in het dagelijks leven. Ik hoop dat ik iedereen tijdens het Bloemhof Festival kan meenemen in een klein stukje van mij.’ Aldus Eli!

Kom 17 juni naar het Bloemhof Festival om te genieten van het volledige podium programma. Vergeet overigens je stempelkaart niet als je deze op school hebt gekregen. Met een volle stempelkaart kunnen kinderen iets lekkers ophalen. Meer informatie over Bloemhof Festival lees je via: https://likejewijk.nl/feijenoord/bloemhof-festival-2023/

#OnsBloemhof

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten