28 mei 16:11

Aanleveren

Op-het-Bloemhof-Festival-Theatergroep-Irene-Co-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-Bz3x6-pq0nb4lp81dhqmmoywpdk18wiexfy49eq00uhiin8g

Op het Bloemhof Festival: Theatergroep Irene & Co

De theatergroep voor en door bewoners uit Rotterdam-Zuid is opgericht in januari 2013 door een groep amateurspelers uit de wijk Bloemhof. Ze hebben sinds die tijd al veel mooie, drukbezochte voorstellingen mogen maken. Zij zijn een inclusieve theatergroep. Dat betekent dat iedereen die toneel wil spelen of achter de schermen wil helpen, mee mag doen. Ook als je nog nooit eerder toneel gespeeld hebt, niet goed Nederlands spreekt of een beperking hebt.

Elke dinsdagavond repeteren ze in Huis van de Wijk Irene en één keer per jaar spelen ze in Theater Zuidplein. Vaak worden zij begeleid tijdens voorstelling door Firma Ongeregeld, zo ook tijdens het Bloemhof Festival. Op 18 juni zal de theatergroep Irene & Co en Firma Ongeregeld een voordracht doen!

>>> Zie we je 18 juni op jet Putseplein?
De eerste editie van het Bloemhof Festival komt eraan! Heel Bloemhof (en de buren) zijn uitgenodigd voor dit kleurrijke zomerfestival. Verwacht een gezellige middag vol met muziek, food, workshops en al het moois dat de wijk te bieden heeft. Op één van de mooiste en groenste pleinen van onze wijk: het Putseplein, achter het nieuwe gebouw van basisschool de Sleutel. We kijken er naar uit om jullie deze zomer te zien op het Putseplein. Om te dansen, spelen en genieten van alles wat de wijk te bieden heeft. Ben jij er ook bij? Dit kan je allemaal zien, horen en beleven van 12.00 uur tot 18.00 uur op zaterdag 18 juni!

>>> Optredens
O.a. Farid Sheek & Mehmet Polat, Bellita Carol, DJ Caliente, Zion Grooves, The Amazing Red Country Dancers, Theatergroep Irene & Co, het open podium met talent uit Bloemhof!

>>> Marktkramen
Natuurstad, Opzoomer Mee, Ericatuin, BLEND, Carnisser Buurtoven, Botanische Tuin Afrikaanderwijk, Birlik Moskee.
Workshops SCRAPXL, PepChalk Stoepkrijtwedstrijd, FEEL, Studio Bas Sala, SKAR ateliers, Mozaïek bloempotjes maken.

>>> Exposities
Bloemhof in Beeld.

Meer info? Mail naar bloemhof@groenemorgen.org of kijk op www.bloemhof.org

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten