29 maart 09:24

Aanleveren

Huur-een-Opzoomerkeetje-ALLE-WIJKEN-extra-media-LikeJeWijk-QkYHh-pq0yum7g6o5bph3xt07m7oqxex1bdmq26hag9oguu8

Huur een Opzoomerkeetje!

De Opzoomerkeetjes rijden weer. Een Opzoomerkeetje neemt je veel werk uit handen en trekt de aandacht in je straat. Elk keetje, we hebben vijf smaken, zit vol handige spullen voor je straatactiviteit. De keetjes rijden tot en met oktober. 

Hoe kom ik aan zo’n keetje? Bel Opzoomer Mee: (010) 213 10 55. Opzoomermee maakt een voorlopige reservering voor de dag waarop je het keetje nodig hebt. Je krijgt per email een reserveringsformulier. Geef hiermee zo snel mogelijk de verdere gegevens door en alles is geregeld. Let op: geef minimaal twee weken van tevoren door dat je gebruik wil maken van een keetje. De vervoerder heeft tijd nodig om de rit in te plannen. In de week voordat het keetje komt, geeft de vervoerder telefonisch nog even aan je door hoe laat je het keetje kunt verwachten.

Aanwezig in alle keetjes: Sandwichbord + krijt, Verbandtrommel, Haspel, spel Straattwister. Let: dit jaar zit er geen geluidsinstallatie meer in een keetje.

Meer info over de verschillende keetjes via: https://www.opzoomermee.nl/keetje/

Video uitleg over het huren van een keetje: https://www.youtube.com/watch?v=ituvYN1OlEA

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Wijkagenten Bloemhof

Wie is mijn wijkagent in Bloemhof? Wijkagenten zijn uw eerste aanspreekpunt wanneer u iets wilt bespreken dat geen

Ramadan in Hillesluis

De Ramadan, de vastenmaand voor moslims is gestart. Gedurende een hele maand mogen moslims vanaf de dageraad tot

Zondagsdienst in Hillesluis

Ook op zondag is er genoeg werk in Hillesluis! Open containers, graffiti, weesfietsen. Onze handhavers werken vol energie