21 april 16:46

Aanleveren

IMG_0128

HUISKAMER RIEDERKWARTIER GEZOND EN GEZELLIG!

Een positieve en gezellige sfeer, die kun je zeker terugvinden aan het Stichtseplein waar in huiskamer Riederkwartier buurtbewoners samen met onder andere SOL dagelijks leuke activiteiten worden georganiseerd.

Rowan (links op de foto) is namens SOL de beheerder van de huiskamer en vertelt: ‘Wekelijks komen diverse buurtgroepen hier samen voor een koffieochtend, een handwerkmiddag en de wijkraad vergadert er zo nu en dan. In de kinderhoek is er een minibibliotheek, een tv, in de kamer erachter kunnen jongeren chillen. Wil je weten wat er allemaal te doen is in Huiskamer Riederkwartier? Scan de qr-code en ontdek alle activiteiten in de wijkagenda van Like Je Wijk in Hillesluis.

Nieuw in Huiskamer
Riederkwartier: ‘de gezonde keuken’. Aan het keukenblok staan medewerkers van stichting Philadelphia op donderdag en vrijdag klaar om een gezonde maaltijd klaar te maken. Dit doen zij samen met deelnemers met een licht verstandige beperking. Bewoners die vaak alleen eten of niet altijd de middelen hebben om gezond te eten, kunnen hier samen koken en eten.’ Aldus Linda (rechts op de foto) die wekelijks als kok op een krijtbord het menu van de dag schrijft. Mee eten is trouwens gratis! Wil jij een keer een gezonde maaltijd komen eten in de buurtkeuken? Elke week op donderdag en vrijdag van 11.00 uur ‘s ochtends tot 14.00 uur ’s middags is dit mogelijk.

Voor meer informatie bel je 010 – 2448240 of via info@solnetwerk.nl

Lees dit en alle andere artikelen in de herfsteditie van de wijkkrant Hillesluis, huis-aan-huis verspreid en hier online te lezen via: https://tinyurl.com/2s44bnnc

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten