24 juli 10:57

Aanleveren

Gratis-maaltijden-voor-ouderen-in-Feijenoord-Samen-genieten-van-een-smakelijke-maaltijd-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-xwoYN

Gratis maaltijden voor ouderen in Feijenoord: Samen genieten van een smakelijke maaltijd!

Een groep enthousiaste scholieren van het Zadkine startcollege heeft een geweldige maatschappelijke opdracht gekregen: iets betekenen voor een ander. En ze hebben een bijzonder initiatief bedacht waar ze jullie hulp bij nodig hebben!

Ze willen graag koken voor ouderen in de buurt. Ze hebben besloten om heel de maand juni heerlijke maaltijden te bereiden die gratis kunnen worden afgehaald op de school. En als er iemand is die slecht ter been is, bezorgen ze de maaltijd met alle plezier bij hen thuis.

Daarom willen ze via deze weg een oproep doen aan alle ouderen in de buurt of aan iedereen die iemand kent die een lekkere, warme maaltijd goed kan gebruiken. Ze willen graag een steentje bijdragen door een heerlijke maaltijd aan te bieden, gemaakt met zorg en liefde.

Dus als je zelf interesse hebt in een gratis maaltijd of als je iemand kent die wel wat extra hulp kan gebruiken, laat het alsjeblieft weten! Stuur een berichtje via de e-mail info@link2work.nl of bel op 010-3409900. Ze staan klaar om te helpen en willen graag zoveel mogelijk mensen bereiken.

Samen kunnen we een positief verschil maken in de levens van onze buurtbewoners. Laten we zorgen voor elkaar en genieten van een heerlijke maaltijd. We kijken uit naar jullie reacties!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten