28 september 00:11

Aanleveren

Bloemhof festival 2023 stempelkaart

Neem je stempelkaart mee aanstaande zaterdag!

Voor kinderen is er dit jaar de Bloemhof Festival-stemperlkaart, uitgereikt op alle basisscholen in Bloemhof (de Sleutel, Theresiaschool, Oranjeschool, Bloemhof school en de Panterijn). Kinderen kunnen stempels verzamelen op het Bloemhof Festival op 17 juni door mee te doen met maar liefst 18 activiteiten. Als er zes stempels op de stempelkaart staan kan er iets lekkers gehaald worden!

Wat is er te doen?
OPTREDENS van o.a. Grup Lalezar, theatergroep Irene & Co, One Roots Brassband, dansgroepen van basisschool De Sleutel en de Theresiaschool, talenten van SOL, John van Krimpen en nog veel meer!

KNUTSELEN/WORKSHOPS met o.a. de basisscholen Bloemhof, Pantarijn en Theresiaschool, Speeltuin NHVO, Thea van Gils, Oceanlab 010.

ACTIVITEITEN zoals een kinderdorp met springkussen en buikdansen, voetbalchallenge (RIO-010), politie, kindervloggen (SOL), Bloemhof Beauty Salon en Sportbedrijf Rotterdam.

ETEN EN DRINKEN van o.a. Speeltuin De Klimroos, Annie van Riemsdijk, Stichting Birlik, Masjid Ghausia, Wijkpastoraat De Put en Blend.

KRAAMPJES zoals gratis plantjes en verkoop van zelfgemaakte producten.

INFORMATIE van o.a. de wijkraad, Woonstad, Hef Wonen, Nelson Mandelapark, Feyenoord City, Opzoomer Mee met de energiekeet en Stadsbeheer met het pop-up milieupark. En nog veel meer!

Lees alle verhalen via: https://likejewijk.nl/feijenoord?s=bloemhof+festival

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten