23 april 10:05

Aanleveren

Exclusief-aanbod-voor-iedereen-uit-Hillesluis-Ga-naar-Theatervoorstelling-‘So-Far-So-Good-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-YYPv0

Exclusief aanbod voor iedereen uit Hillesluis: Ga naar Theatervoorstelling ‘So Far So Good’!

Kom je uit Hillesluis en wil je de voorstelling ‘So Far So Good gratis bezoeken?’ Lees dan snel verder en maak gebruik van dit exclusieve aanbod! 

So Far So Good is een opzwepende mix van theater en dans over framing en polarisatie. Vertrekpunt zijn de rellen op Boulevard Zuid (Beijerlandselaan en Groene Hilledijk). Na maanden van onderzoek en voorbereiding is het resultaat een voorstelling die tegelijkertijd echt ‘van Rotterdam’ is én een universeel verhaal vertelt over mensen en de behoefte om je gezien te voelen. De avond valt. We zitten in een winkel. Buiten op straat bouwt de onrust op. Zijn die jongeren daar aan het hangen? Is het een feestje of wordt dit een potje asociaal rellen? En waarom zijn ze daar? Met een ensemble van professionele dansers en jonge bewegers maakt Donna Chittick een continue choreografie achter (en tegen) de winkelruit. Binnen laat Floris van Delft zijn acteurs op het scherpst van de snede gesprekken voeren over wat daarbuiten gebeurt.  

Interesse?
Meld je vóór 15 juni aan bij Mirella Fijneman voor de voorstelling op woensdag 28 juni of vrijdag 30 juni van 20 tot 22 uur.
Aanmelden kan alleen via een e-mail naar m.fijneman@rotterdam.nl met vermelding van de gewenste datum en de hoeveelheid personen.

Na aanmelding ontvang je aanvullende gegevens, wees er snel bij want op=op.
Bekijk de trailer via: https://www.youtube.com/watch?v=00DEZcK-NmY&t=25s

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten