25 september 01:38

Aanleveren

Zoek-jij-vakantiewerk-Als-pedagogisch-medewerker-in-ons-kleine-knus-en-huislijke-kinderdagverblijf-extra-media-LikeJeWijk-JVbuq

Kom jij werken als pedagogisch medewerker bij Kinderopvang Smurfenland?

Zoek jij vakantiewerk of tijdelijk werk? Als pedagogisch medewerker in het kleine, knus en huislijke kinderdagverblijf?

Op zoek naar leuke baan of eens ervaren hoe het is om in een klein kinderdagverblijf te werken waar ook goed voor jou gezorgd wordt? In een bijzondere werkomgeving (een mooi woonhuis in Vreewijk aan de Langegeer) met een klein team, waar werkplezier, normale werktijden, samen werken en voor elkaar zorgen belangrijk is en waar jij er als medewerker ook toe doet?

Ben je afgestudeerd MBO Niveau 3 of 4 pedagogisch medewerker, onderwijsassistent of ben je hiervoor in opleiding en zit je in het derde studiejaar? Volg je een HBO studie Pabo jonge kind of pedagogiek, dan kun je ook solliciteren. Heb je jaren geleden een gelijkwaardige opleiding gedaan en wil je dit eens proberen of tijdelijk komen helpen? Je bent van harte welkom om te solliciteren!

Ben je minimaal 3 weken achter elkaar – 16 tot 24 uur per week – beschikbaar tussen 5 juni en 23 juni 2023 en / of aan een gesloten 3 weken tussen 3 juli en 25 augustus 2023 en / of aan een gesloten 3 weken tussen 11 en 29 september 2023?

Dan vragen ze jou te reageren, want als de collega’s straks om de beurt op vakantie gaan, hebben ze jou hard nodig. Deze baan kan ook een mooi begin zijn voor de doorstroom naar een van de vacatures! 

Vraag de uitgebreide uitleg over deze vacature op via email: kantoor@kinderdagverblijfsmurfenland.nl

Stuur jouw motivatie en CV naar kantoor@kinderdagverblijfsmurfenland.nl en Nanda of Marloes nemen contact met jou op!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten