30 mei 15:57

Aanleveren

Black-Omolo-op-het-Bloemhof-Festival-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-nDjUB

Black Omolo op het Bloemhof Festival

Zaterdag 17 juni 2023 vieren we voor de tweede keer het Bloemhof Festival! Jong en oud zijn van harte welkom van 12.00 tot 18.00 uur op het Putseplein, achter basisschool De Sleutel. Het Bloemhof Festival is vóór en dóór de wijk georganiseerd. De thema’s die centraal staan zijn bloemen, kunst, natuur en cultuur. De toegang is helemaal gratis. Kom ook naar het Bloemhof Festival en vier samen met bewoners, ondernemers en organisaties de mooie dingen in de wijk!

Wat is er te doen?
Er zijn verschillende activiteiten, kraampjes, workshops, eet- en drinkgelegenheden en plekken waar je informatie kan krijgen over verschillende onderwerpen. Ook zijn er optredens van verschillende artiesten, waaronder een optreden van Black Omolo.

Black Omolo
Black Omolo maakt al muziek sinds ze 5 jaar oud is. Ze begon als achtergrondzangeres, maar het duurde niet lang voordat ze op de voorgrond stond. Voor haar tours, optredens en festivals heeft ze al heel wat landen afgereisd. Op 17 juni staat zij in het mooie Bloemhof tijdens het Bloemhof Festival!

Wil jij Black Omolo graag zien optreden? Kom dan ook naar het Bloemhof Festival en neem familie en vrienden gezellig met je mee!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten