21 april 16:12

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
utrechtse baan, A12, Den Haag

Werkzaamheden aan Utrechtsebaan (A12)

Werkzaamheden aan Utrechtsebaan (A12)

Van vrijdagavond 16 tot en met maandagochtend 19 februari voert de gemeente Den Haag werkzaamheden uit aan de Utrechtsebaan (A12). Hierbij wordt alleen oprit 3 Bezuidenhout naar de Utrechtsebaan afgesloten.

Bij oprit 3 (Bezuidenhout) wordt een deel van het riool vernieuwd. Het riool krijgt een nieuwe kunststof buis aan te brengen in het bestaande riool. Het is niet nodig om het nieuwe asfalt open te breken.

Afsluitingen
Tijdens de werkzaamheden aan het riool sluit de gemeente alleen oprit 3 (Bezuidenhout) naar de Utrechtsebaan af. Reizigers die de stad uitrijden moeten rekening houden met de afsluiting van de rechterrijstrook en een maximumsnelheid van 50 km/uur.

Omleidingen
In het Centrum van Den Haag wordt verkeer naar de snelwegen A4, A12 en A13 omgeleid via:

  • Oprit 2 naar de Utrechtsebaan;
  • Rijswijkseplein, S100 en S108 naar oprit 4 (Voorburg);
  • Rijswijkseplein, S100 en S107 (Rotterdamsebaan).

Renovatie Utrechtsebaan
De 50 jaar oude Utrechtsebaan werd in 2022 gerenoveerd. De gemeente heeft hier 12.500 ton asfalt van de weg verwijderd en 16.000 ton nieuw asfalt neergelegd. In het asfalt werd 15 kilometer nieuwe markering en belijning aangebracht. Ook de wanden zijn gerenoveerd en verkeerssystemen zijn vervangen. De weg kan nu weer tientallen jaren mee.

Meer informatie

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 238 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de