25 juni 05:04

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
1000031975

Tijd voor avontuur? Meisjesscouting Satoko Kitahara heeft nog plek voor jou!

Scouting Satoko Kitahara heeft nog plek voor leden! In Leidschendam en Leidschenveen biedt de vereniging voor meiden een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd. De activiteiten die scouting Satoko Kitahara doet zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Scouts spelen op een verantwoorde manier in een veilige omgeving. Dat biedt garantie voor jarenlang plezier bij uitdagende activiteiten!

Elke zaterdag tussen 10 uur en 12 uur zijn de scouts van scouting Satoko Kitahara actief bij van ruysdaellaan 97 leidschendam en kinderboerderij landzigt in Leidschenveen.

Kom gerust een keer langs om te kijken hoe het eraan toegaat! Wil je van tevoren meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Natascha van der Heiden via 06-10299555  of info@satokokitahara.nl.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten