2 oktober 19:09

Aanleveren

Stefan & Marijn BGT 2023-06-10 171013

Talenten uit DeBras-Ypenburg zetten zichzelf in het zonnetje tijdens Cultuurweekend

Optreden voor familie, vrienden én onbekende medebewoners; je moet het maar durven! Zaterdag 10 juni liet menig buur zien wat hij/zij in huis had, van jeugd tot volwassenen en van filosofische voordracht tot zang en instrumentaal.

Het Haags Instrumentaal Jeugdensemble (HIJ) trapte af met een mooi optreden van diverse hedendaagse herkenbare melodieën; van Aladin tot ABBA en zo kon het publiek zich laten meevoeren door wat deze jeugdige spelers lieten horen. Heb je interesse om mee te doen met HIJ, stuur dan even een mail naar info@hijjeugdorkest.nl.

Spreekstalmeester Jelle had de nodige research gedaan en verraste iedereen met leuke feiten en achtergrondinformatie over de gekozen nummers en artiesten. Zelf gaf hij ook het mooie voorbeeld voor andere bewoners door individueel en met zijn zoon een paar mooie nummers te spelen. Met goede zonnebescherming (ruim 28 graden in de zon) was het een heerlijke culturele middag in het amfitheater van het Bieslandse Bos.

BrasGotTalent is georganiseerd door BurenvanDeBras en mede mogelijk gemaakt door sponsor-partner gemeente Den Haag en gerealiseerd in samenwerking met Staatsbosbeheer, Vrienden van de Bras, Oranjevereniging Pijnacker, (huis)drukkerij TanHeck en gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Pmd niet meer apart

Vanaf september 2023 haalt de gemeente pmd op een andere manier op (inzamelen). In de meeste wijken hoeft