23 april 10:24

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Start-Bunkerdagtour-op-zat.-3-juni-bij-Tobruk-Ypenburg-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-hGcgP

Start Bunkerdagtour bij Tobruk Ypenburg

Op zaterdag 3 juni 2023 zijn tijdens Bunkerdag talrijke bunkers open. Start de tour op Ypenburg bij de Tobruk en bezoek de bunkers uit de Tweede Wereldoorlog langs de kust van Zeeland tot aan de Waddeneilanden. Bunkers zijn open van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets voor toegang tot alle bunkers zijn te koop bij de bunkers en zijn € 7,50 voor 13+/volwassenen , € 4,00 voor kinderen 4 t/m 12 jaar en gratis voor kinderen t/m 3 jaar en veteranen (op vertoon van veteranenpas).

Vanaf 10.00 uur is de Tobruk bunker op Ypenburg geopend en staat de koffie klaar. Kom vroeg langs en geniet optimaal van de ticket door meerdere bunkers op die dag te bezoeken. Zie website Bunkerdag voor locaties van de bunkers en informatie: https://bunkerdag.nl.

Bij de Tobruk worden ook films vertoond en zijn 2e hands oorlog- en luchtvaartboeken te koop. Adres: naast clubhuis van scouting & BSO, ILSY-plantsoen 9, hoek Laan van Haamstede. Betalingen op Ypenburg bij voorkeur met pin. Organisatie is in handen van Scoutinggroep Van Weerden Poelman en Historisch Ypenburg.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 238 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de