26 februari 08:19

Aanleveren

Search
Close this search box.
auto_modder

Schade aan gras in Bosweide door parkeer- en rijgedrag

Vooral de eerste helft van januari was zeer nat, wat tot veel wateroverlast geleid heeft, ook in Bosweide. Het is over het algemeen al slecht voor het gras in onze wijk, als auto’s erin parkeren, of er overheen rijden, maar in deze natte maanden is de schade aan onze groenstroken nog veel groter, als er auto’s of ander verkeer over heengaat.

Veel grasstroken in Bosweide zijn deze maand in onherkenbare modderpoelen veranderd. Het zal de gemeente veel tijd en moeite gaan kosten, dit weer te herstellen. Sommige plekken zullen maandenlang zandvlekken blijven. Daarom deze dringende oproep, om niet door het gras te rijden, of in het gras te parkeren. Het is sowieso verboden om in het gras parkeren en de gemeente kan door boetes voor uitdelen. Indien men voor een verbouwing of andere reden een vrachtwagen of busjes laat langskomen, verzoek dan van tevoren de chauffeurs niet over het gras te rijden.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 230 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de

Hoe leuk is dit!

Laatst liep ik op de Laan van Hoornwijck ter hoogte van de kinderopvang en zag deze leuke containerplantjes!Daar