27 mei 11:08

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
IMG_1461

Repair Cafe Nootdorp

Het voorjaar staat voor de deur, en dat betekent tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak!

Bij ons repair café staan we deze maand klaar om je te helpen met het herstellen van al je voorjaarsschoonmaak items. Van stofzuigers tot de kapotte kleding items die je in de kast vond, we zijn er om je spullen weer in hun voorjaarstijd te brengen.

U kunt ook weer terecht met alles computer repair café. Van telefoons en laptops wij helpen u graag, ook kunnen we u helpen met het repareren van u voor kapotte spelcomputer en consoles. Maar we zijn er ook voor vragen en diverse software problemen op uw laptop of pc. Want weggooien? Mooi niet!

Dus kom langs op zaterdag 16 maart vanaf 10 uur en laat ons u helpen om uw voorjaarsschoonmaak makkelijker te maken. We verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee voor 1 euro, terwijl we samen aan de slag gaan. Tot dan!

Na een geslaagde reparatie wordt een donatie op prijs gesteld om onze vaste lasten te kunnen bekostigen. Het Repair Cafe is elke derde zaterdag van de maand van 10.00-12.00 uur en vindt plaats in Kindcentrum Regenboog, Kon. Julianastraat 1 in Nootdorp.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten