26 februari 07:43

Aanleveren

Search
Close this search box.
IMG_1039-1

Repair Cafe nootdorp samen met Computer Cafe zaterdag 20 januari >Alles rond hobby<

Denk jij ook altijd: ‘Laat januari alsjeblieft zo snel mogelijk voorbij zijn, wat een rotmaand! Geen feesten meer, maar ook nog geen licht, én geen puf, bah! Kom maar op met die lente!’ Maar zo hoef je januari dus niet te zien. Januari heeft een functie, van overdenken en plannen maken. En als je je daaraan overgeeft, wordt januari beter te verdragen. Sterker nog, misschien kun je ervan genieten.

We stellen Repair Café graag open voor alles waar u in deze periode van het jaar meer tijd voor heeft: hobbyartikelen, modelbouw, speelgoed. Ook alles wat met Kerst en Oud&Nieuw kapot is gegaan: gourmetstel, frituurpan, kerstverlichting etc. De kapotte winterjas, galakleding die kapot is gegaan etc, kunt u ook langsbrengen. Onze reparateur Bert heeft speciaal een slijpapparaat voor de noren schaatsen. Die zijn ook welkom voor een slijpbeurt.

Kortom : kom naar Repair Cafe met alles wat kapot is waarvan u denkt: zonde om weg te gooien. Weggooien mooi niet , geef spullen een tweede kans.

We starten ook in 2024 met een Computer Café: we hebben een aantal stagiairs die hun maatschappelijke stage vervullen en hebben ook nieuwe reparateurs die heel goed weten om te gaan met de moderne technologie:

Wilt u overbodige informatie, data van uw telefoon af te halen, op te schonen zodat de batterij weer langer meegaat en er weer plek is voor apps en foto’s op te slaan. Ook kunt u terecht voor kapotte spelcomputer en consoles. Maar ook voor vragen en diverse software problemen op uw laptop of pc.

Vanaf 10 uur staan de reparateurs klaar om uw kapotte spullen te repareren. We kijken samen wat er gemaakt kan worden. Tijdens het wachten bieden wij voor 1 euro een kopje koffie aan met een koekje.

Na een geslaagde reparatie wordt een donatie op prijs gesteld om onze vaste lasten te kunnen bekostigen.

Het Repair Cafe is elke derde zaterdag van de maand van 10.00-12.00 uur en vindt plaats in Kindcentrum Regenboog, Kon. Julianastraat 1 in Nootdorp.

Meer info: kijk op www.facebook.com/RepairCafePijnackerNootdorp of mail met repaircafepn@gmail.com

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 230 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de

Hoe leuk is dit!

Laatst liep ik op de Laan van Hoornwijck ter hoogte van de kinderopvang en zag deze leuke containerplantjes!Daar