27 mei 03:25

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
IMG_1461-1

Repair Cafe Nootdorp in teken van tuingereedschap

Repair café April

Heeft je grasmaaier een opfrisbeurt nodig na maanden van rust in de schuur? Geen zorgen, onze deskundige reparateurs kunnen ervoor zorgen dat je weer aan de slag kunt in jouw tuin. Ook voor het slijpen van je snoeischaren of het repareren van je tuinslang ben je bij ons aan het juiste adres.

April doet wat hij wil, maar één ding is zeker: het is tijd om je tuin klaar te maken voor het tuinseizoen! Bij ons repair café staan we deze maand volledig in het teken van tuingereedschap en alles wat je nodig hebt om je tuin te laten stralen.

En vergeet niet, een goed onderhouden tuin begint bij goed onderhouden gereedschap. Dus breng je tuingereedschap langs bij ons repair café en laat ons je helpen om je tuin klaar te maken voor het komende seizoen. Maar je kan natuurlijk ook weer terecht met alle andere reparaties van een kapot blouseje tot je waterkoker. Wij staan voor je klaar!

Ook is het computer repair café er weer bij, voor het repareren van je kapotte spelcomputer of het oplossen van softwareproblemen. Want weggooien? Mooi niet!

Dus kom langs op zaterdag 20 april vanaf 10 uur, we staan klaar om je te helpen. We verwelkomen je graag met een kopje koffie of thee voor €1, terwijl we samen aan de slag gaan. Tot dan!

Na een geslaagde reparatie wordt een donatie op prijs gesteld om onze vaste lasten te kunnen bekostigen. Het Repair Café is elke derde zaterdag van de maand van 10.00-12.00 uur en vindt plaats in Kind centrum Regenboog, Kon. Julianastraat 1 in Nootdorp.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten