4 juni 03:24

Aanleveren

Op_zoek_naar_de_schat_van_de_paashaas_De_Bras_1

Op zoek naar de schat van de paashaas! De traditionele eier-speurtocht door het mooie Bieslandse Bos

Eindelijk kon de paashaas met z’n hulp-hazen weer ‘ns vrolijk huppelen door DeBras om uiteindelijk in het Bieslandse Bos de eier-speurtocht naar de schat van de paashaas uitzetten.
Vanaf donderdag 14 april tot maandag 18 april kan je op zoek naar de eieren. Op 2e paasdag kan je de oplossing van de rebus inleveren in Buurthuis De Yp tussen 1500-1600 uur en ontvang je een lekkere verrassing.

Je kunt dan ook nog een super-prijs winnen als je raadt hoeveel paas-eitjes in de pot zitten. Het antwoordformulier kan je vinden op de website: www.BurenvanDeBras.nl/Paashaas .

De eier-speurtocht is uitgezet in speelzone “Biesbush” en langs de wandelpaden van het Bieslandse bos. Omdat het paar- en broedseizoen is begonnen, is het in deze periode extra van belang om de natuur te respecteren; svp honden aan de lijn houden en kinderen tot 9 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Op zoek naar de schat van de paashaas is georganiseerd door Buren van DeBras en mede mogelijk gemaakt door sponsor-partners gemeente Den Haag en Staatsbosbeheer.

Voor meer informatie zie www.BurenvanDeBras.nl/Paashaas .

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten