17 juni 06:03

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
swimmers-gacd3cc5c6_1280

Onderhoudswerkzaamheden aan het Hofbad

In de zomervakantie wordt het Hofbad gerenoveerd. In het Hofbad zijn er onderhoudswerkzaamheden nodig zoals een nieuwe coating van de vloeren, onderhoud aan de glijbanen enz. Het zwembad is gesloten in de periode van zaterdag 8 juli t/m zondag 20 augustus.

Zwembad het Hofbad bestaat inmiddels 10 jaar en de Gemeente ontkomt er niet aan het zwembad een keer te moeten sluiten voor werkzaamheden. In deze periode vinden er schilderwerkzaamheden plaats, worden vloeren opnieuw gecoat, krijgt het recreatiebad ledverlichting, wordt de glijbaan onderhouden en wordt er een afdekdeken geplaatst op het wedstrijdbad. Zo’n afdekdeken wordt over het water gelegd als het zwembad sluit. Dit zorgt voor een besparing in het energieverbruik, omdat het zwemwater langzamer afkoelt en het zwemwater minder snel verdampt.

Turbozwemmen

In de zomervakantie wordt ook weer turbozwemmen georganiseerd in de Houtzagerij. Turbozwemmen is extra zwemles van 3 of 4 dagen achter elkaar. Leerlingen die nét dat extra zetje nodig hebben worden uitgenodigd, zodat zij naar het volgende zwemniveau kunnen of deel kunnen nemen aan het diplomazwemmen. Dit bevordert de doorstroming van lesgroepen en zorgt ervoor dat er ruimte vrij komt om nieuwe leerlingen op te roepen die nog op de wachtlijst staan.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten