3 juni 17:37

Aanleveren

omleiding a12 utrecht naar a4 rotterdam prins clausplein ypenburg

Omleiding voor verkeer vanaf A12 Utrecht richting A4 Rotterdam

Rijkswaterstaat voert groot onderhoud uit aan het Prins Clausplein. In dit weekend kan het verkeer op de A12 vanuit Utrecht niet naar de A4 richting Rotterdam rijden.

Een van de verbindingsbogen op het Prins Clausplein, vanaf de A12 Utrecht naar de A4 richting Rotterdam, is dit weekend van tot 15 mei afgesloten. De afsluiting duurt van vrijdag 21.00 tot maandag 05.00 uur.

Ook is in het weekend van 12 tot 15 mei de verbindingsboog tussen de snelweg A12 vanaf Utrecht en de snelweg A4 richting Amsterdam kort afgesloten.

Omleidingen en adviesroutes wegverkeer Prins Clausplein
Verkeer komend vanaf de A12 Utrecht leiden we via de A12 richting Den Haag en aansluiting Voorburg om. Om vervolgens via de S108 en de Rotterdamsebaan (S107) op de A4 richting Rotterdam te komen. Bij grote drukte verwijzen we via de informatiepanelen langs de weg naar alternatieve routes.

Onderhoudswerkzaamheden
Prins ClauspleinWe plegen regelmatig onderhoud aan het Prins Clausplein. We voeren hierbij werkzaamheden uit aan de verhardingen, voegovergangen, vangrails en de onderzijde van 2 viaducten.

Advies aan weggebruikers A4

  • Plan uw reis goed en raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie.
  • Houd rekening met extra reistijd.
  • Pas uw reisgedrag, wanner mogelijk, aan om hinder door de werkzaamheden te vermijden, bijvoorbeeld door te kiezen voor het openbaar vervoer of een andere route.
  • Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de digitale informatiepanelen en gele borden langs de weg.
  • Houd uw routeplanner (bijvoorbeeld Google Maps, TomTom of Waze) in de gaten voor de actuele reistijdinformatie.

Meer informatie Prins Clausplein
Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bekijk de projectpagina A12: groot onderhoud Prins Clausplein.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten