26 februari 09:26

Aanleveren

Search
Close this search box.
de-bras-inrichting-voorkant

Meedoen in de Bras enquête

Beste bewoners van De Bras,

Jullie buurt is uniek en wordt gevormd door elk individu dat hier woont. Het is belangrijk om de krachten van de inwoners te kennen en te waarderen, omdat dit de basis vormt van een sterke gemeenschap. Daarom nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan een enquête over jullie buurt en de bijdragen die jullie leveren.

De enquête is bedoeld om inzicht te krijgen in de sterke punten van de buurt en hoe deze verder ontwikkeld kunnen worden. We willen graag weten welke vaardigheden, interesses of ervaringen jullie hebben die kunnen bijdragen aan het versterken van de buurt. Door het invullen van de enquête kunnen we jullie beter leren kennen en samenwerken om de Bras een nog betere plek te maken om te wonen.

Jullie mening en input zijn van onschatbare waarde, omdat juist jullie als bewoners weten wat er speelt en welke behoeften er zijn binnen de buurt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Bras een bloeiende gemeenschap is waarin iedereen zich thuis voelt en zich kan ontwikkelen.

Het invullen van de enquête zal slechts enkele minuten in beslag nemen, maar de impact ervan kan groot zijn. De resultaten zullen worden gebruikt om initiatieven te ontwikkelen die aansluiten bij jullie behoeften en talenten, waardoor de Bras nog sterker en veerkrachtiger wordt.

Vul hieronder de enquête in of scan de QR-code:

https://ap.lc/PIYsv

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

Stichting Wijkz in samenwerking met bewonersorganisaties van de Bras en gemeente Den Haag

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 230 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de

Hoe leuk is dit!

Laatst liep ik op de Laan van Hoornwijck ter hoogte van de kinderopvang en zag deze leuke containerplantjes!Daar