21 juli 16:10

Aanleveren

Search
Close this search box.
Tobruk Ypenburg foto Melvin Speelmeijer

Kom langs op Bunkerdag bij bunker Tobruk Ypenburg!

Op zaterdag 25 mei 2024 zijn tijdens Bunkerdag talrijke bunkers open voor publiek. Start de tour langs bunkers uit de Tweede Wereldoorlog bij de Tobruk bunker op Ypenburg.

Bunkers zijn open van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets voor toegang tot alle bunkers zijn te koop bij de bunkers en zijn € 7,50 voor 13+/volwassenen, € 4,00 voor kinderen 4 t/m 12 jaar en gratis voor kinderen t/m 3 jaar en veteranen (op vertoon van veteranenpas). Betalingen op Ypenburg bij voorkeur met pin.

De Tobruk Ypenburg vind je aan het ILSY-plantsoen 9, 2497 GA Den Haag. Hier worden films vertoond en kunnen kinderen een speurtocht maken. De organisatie is in handen van Scoutinggroep Van Weerden Poelman en Historisch Ypenburg. Kijk voor meer informatie op de website van Bunkerdag: https://bunkerdag.nl.

Foto: Melvin Speelmeijer©

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

‘Smoelenboek’ de Bras

Wijkz, in samenwerking met de gemeente Den Haag en bewonersorganisatie BurenvanDeBras, is bezig met een ‘smoelenboek’ voor de Bras. We

Nieuwsbrief 251 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de