17 juni 06:31

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
stadmakersfestival 2024

Het Haagse Stadmakersfestival!

Het tweede Haagse Stadmakersfestival is op 29 september, dé viering van Haagse passie en enthousiasme voor een stad waar we allemaal trots op kunnen zijn!

Stadmakers zijn mensen die vanuit passie en met maatschappelijke intenties een initiatief opzetten. Stadmakers zetten hun tijd, kennis en netwerk in om waarde te creëren voor de lokale samenleving. Stadmakers zijn er in vele soorten en maten, van (sociale) ondernemers tot activitisten en buurtinitiatieven die zich inzetten voor sociaal-maatschappelijke en fysieke uitdagingen. Het zijn stuk voor stuk gepassioneerde mensen die met hun initiatief iets positiefs willen bijdragen aan hun gemeenschap, buurt of stad.

Wat is Stadmaken?
Stadmaken is een werkwoord dat vooral in de wij-vorm bestaat. Stadmaken is niet iets dat ik, jij, hij, zij of hen alleen kan. Stadmaken doen we met elkaar en voor elkaar. Het is altijd een samenwerking tussen mensen, (sociale) ondernemingen, de gemeente/overheid, (maatschappelijke) organisaties en/of kennisinstellingen. Hierin staat de Stadmaker en diens initiatief centraal. Stadmaken is samen bouwen we aan een sociale, duurzame en inclusieve stad.

Bekijk het Programma hier.

Aanmelden via deze link!

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten