10 december 01:36

Aanleveren

LJW_activiteit_MW_H'ween23

Halloweenviering in de buurten Morgenweide, De Venen en De Reef

Komende zaterdag wordt het weer griezelig gaaf met de Halloweenviering in veel buurten van Ypenburg. Net als eerdere jaren hopen we dat veel bewoners hun huizen weer van buiten versieren en dat er weer veel kinderen verkleed de buurt opschrikken met hun outfit.

Wijkvereniging Morgenweide laat deze week huis-aan-huis in de buurt Morgenweide, De Venen en De Reef een flyer bezorgen (uiterlijk woensdag 25 oktober). Hang deze flyer voor het raam als er bij u mag worden aangebeld voor Trick or Treat!

Op de achterkant van de flyer vindt u deze keer ook informatie over Wijkvereniging Morgenweide en een enquête waarin je kunt aangegeven wat u van uw buurt en de wijkvereniging vindt. Onder de inzenders wordt een VVV-bon van € 20 verloot!

Geen flyer ontvangen of per ongeluk weggegooid? Vanaf donderdag 26 oktober is de flyer ook te vinden in het folder-rek bij de ingang van het Piet Vink Centrum. Zelf downloaden en printen kan natuurlijk ook. Klik op de knop download om onderstaande flyer te downloaden.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten