27 september 03:14

Aanleveren

rsz_1burenrijsttafel_debras_jan_v_zanen_in_gesprek_met_bewoners

Geslaagde Jubileum buren-rijstafel DeBras/Ypenburg

Burgemeester Jan van Zanen geniet samen met bewoners van een heerlijke Indische buren-rijsttafel!
Het 20 jarig jubileum van stadsdeel Ypenburg-Leidschenveen begon in DeBras met een Indische rijsttafel voor zo’n 200 bewoners en 50 genodigden waaronder burgemeester Jan van Zanen.

Voorzitter Walter van Krieken verwelkomde iedereen en vertelde hoe trots hij is op DeBras, de aanwezige buren, het bezoek van Jan en de aanwezigheid van veel samenwerkende sponsor-partners van gemeente en bedrijfsleven.

Jan van Zanen benadrukte het belang van saamhorigheid en het persoonlijk kennen van elkaar als wijkbewoner om fijner samen te leven, te wonen en te werken. Als je elkaar kent, doe je vaker leuke dingen met elkaar, heb je steun aan elkaar als het even tegen zit en wordt het toch ook makkelijker om lastigere situaties met elkaar te bespreken.

Mychef Michel Meijboom gaf uitleg over alle heerlijkheden van de rijsttafel waarna Jan van Zanen en Walter van Krieken het buffet mochten openen.

Iedereen genoot van het eten en de gezelligheid en menig bewoner kletste gezellig door nadat het buffet was gesloten en Jan kon natuurlijk niet vertrekken voordat hij een “doggy-bag” vol lekkere gerechten meekreeg van Michel en zijn dochter.

De Jubileum-rijsttafel is een initiatief van bewonersorganisatie BurenvanDeBras en MyChef-Toko2Go van chefkok Michel Meijboom en gerealiseerd in samenwerking met Gemeente Den Haag.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten