12 juli 16:18

Aanleveren

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Afgelopen dinsdag werden geslaagde gespreksdiscussies tussen bewoners en met Haagse politici gevoerd over zaken die wij als bewoners(organisaties) van belang vinden. Onderwerpen als Verkeersveiligheid, Biodiversiteit, WarmtelinQ en Cultuurcentrum en Wonen kwamen ter sprake. Bij de inleiding werd het mooie boekje "feest in de vinex" aangehaald en dat wij de politiek hard nodig hebben om wonen/leven in Ypenburg als een feest te blijven ervaren. Er was een goede inbreng van bewoners en politici brachten nieuwe ideeën naar boven hoe we zaken samen beter kunnen aanpakken om daadwerkelijk concrete zaken te realiseren. Wordt dus vervolgd.... Dank aan "spreekstal-meester" Herman van der Helm die de onderwerpen introduceerde en de politici op zijn bekende wijze aan de tand voelde. En dank aan: Joren Noorlander (D66), Minke Hofstra (VVD), Nizaam Muradin (Denk), Daniël de Groot (CDA), Eline Habema (PartijvoordeDieren), Simon Fritschij (CU/SGP), Maarten de Vuyst (GroenLinks) en Carlos Martinez van Andel (HartvoorDenHaag) voor hun inbreng en enthousiasme voor ons mooie stadsdeel. Onder applaus van de bewoners ontvingen zij in dit geval geen bloemen, maar "ons" mooie jubileum-boekje Feest in de Vinex.

Geslaagde gespreksdiscussies tussen bewoners en met Haagse politici over Ypenburg

Afgelopen dinsdag werden geslaagde gespreksdiscussies tussen bewoners en met Haagse politici gevoerd over zaken die wij als bewoners(organisaties) van belang vinden. Onderwerpen als Verkeersveiligheid, Biodiversiteit, WarmtelinQ en Cultuurcentrum en Wonen kwamen ter sprake.

Bij de inleiding werd het mooie boekje “feest in de vinex” aangehaald en dat wij de politiek hard nodig hebben om wonen/leven in Ypenburg als een feest te blijven ervaren. Er was een goede inbreng van bewoners en politici brachten nieuwe ideeën naar boven hoe we zaken samen beter kunnen aanpakken om daadwerkelijk concrete zaken te realiseren. Wordt dus vervolgd….

Dank aan “spreekstal-meester” Herman van der Helm die de onderwerpen introduceerde en de politici op zijn bekende wijze aan de tand voelde. En dank aan: Joren Noorlander (D66), Minke Hofstra (VVD), Nizaam Muradin (Denk), Daniël de Groot (CDA), Eline Habema (PartijvoordeDieren), Simon Fritschij (CU/SGP), Maarten de Vuyst (GroenLinks) en Carlos Martinez van Andel (HartvoorDenHaag) voor hun inbreng en enthousiasme voor ons mooie stadsdeel. Onder applaus van de bewoners ontvingen zij in dit geval geen bloemen, maar “ons” mooie jubileum-boekje Feest in de Vinex.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten