26 mei 00:44

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Feestelijke-opening-?-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-4XwwH

Feestelijke opening! ?

Supertrots op dit geweldige initiatief! ?

Met het insturen van bovenstaand berichtje en foto naar Likejewijk Ypenburg, verrichte stadsdeeldirecteur Petra Sevinga de lancering van ons nieuwe wijkplatform.  Dat laat zien hoe eenvoudig het is voor bewoners, organisaties en gemeentelijke instellingen om nieuws of activiteiten te delen!
Wij zijn net als Petra trots op dit initiatief van de gezamenlijke bewonersorganisaties van Ypenburg en nodigen jullie ook uit om een leuk nieuwtje of activiteit in te sturen!.

Hoe werkt LikeJeWijk Ypenburg?
Heb jij een wijkactiviteit? Iets gevonden of ben je iets kwijt? Heb je een mooie foto, een reportage of wil je iemand in het zonnetje zetten? Gebruik dan ons nieuwe WijkPlatform! 

Maak jouw activiteiten zoals een klaverjasavond, buurtbijeenkomst, spreekuur van de gemeente of een kinderactiviteit bekend in de buurt of wijk. Of laat achteraf zien hoe leuk, interessant of bijzonder deze activiteit is geweest.

1. Leg het vast
Maak een foto, filmpje of bericht van een nieuwtje met je smartphone of camera.
2. Stuur het in!
Via de gratis Like je Wijk App of www.ypenburg.nu/aanleveren en vertel over jouw bericht of activiteit.
3. Wij doen de rest!
Na controle van jouw inzending zorgt team Ypenburg voor publicatie op www.ypenburg.nu en op de WijkSocials via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten