22 mei 06:29

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
April_en_zussen_bij_gewonnen_Paasei

DeBras: Op zoek naar de schat van de paashaas!

Gezellige eier-speurtocht door Bieslandse Bos

Naar aanloop van de paasdagen hebben veel bewoners genoten van een mooie zonnige wandeling waarbij jong en oud naarstig op zoek ging naar de paaseieren, die her en der in het Bieslandse Bos waren verstopt.

Traditioneel zocht men dan ook nog de rebus-oplossing bij elkaar om deze op 2e paasdag in te leveren bij buurthuis DeYp.

Tijdens een regenachtige 2e paasdag had menig bewoner toch nog regen en wind getrotseerd en kwam men met paraplu en nat pak de rebusoplossingen inleveren. Natuurlijk kreeg iedereen met een goede rebus-oplossing wel wat lekkers mee.

De schat van de paashaas; een reuze choco-ei werd uiteindelijk gewonnen door April (er zaten 283 eitjes in de pot en April had 284 ingevuld), die samen met haar zussen van het lekkers kon genieten.

Op zoek naar de schat van de paashaas is georganiseerd door Buren van De Bras, Vrienden van de Bras en mede mogelijk gemaakt door sponsor-partners gemeente Den Haag en Staatsbosbeheer.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 243 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de

Scouting springlevend

Wie afgelopen zaterdag in de Sytwende park was heeft ze vast wel opgemerkt. Die ochtend was er een