28 mei 16:52

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
zomer

De zomer van Wijkvereniging Morgenweide

De vakantieperiode is weer in zicht en net als de scholen, gaan we met de meeste activiteiten er ook even tussenuit.De kaartclub heeft afgelopen maandag haar laatste avond van dit seizoen gehouden met een gezellige afsluiting. De dames van de gym van maandagochtend en woensdagavond blijven nog even in beweging en houden hun laatste les op 18 en 20 juli. Afgelopen halfjaar hebben de deelnemers aan de crea van de donderdagochtend gelukkig weer mooie leuke projectjes kunnen uitvoeren: 7 juli is de laatste keer voor de zomer.

Maar…….. Riet en Marjolein van de donderdagavondsoos blijven gelukkig de hele vakantie open en heten jullie van harte welkom om even langs te komen van 19.30 tot 22.00 uur om gezellig een kop koffie te drinken, een spelletje te doen of gewoon even bij te kletsen met een drankje.

Start activiteiten 2e halfjaar 2022
Maandagochtendgym start vanaf 29 augustus
Woensdagavondgym start vanaf 1 september
Crea donderdagochtend start vanaf 1 september
Kaarten start vanaf 5 september
Donderdagavondsoos blijft de hele vakantie geopend!

Bestuur en vrijwilligers wensen iedereen een fijne vakantie toe en hopen jullie weer in goede gezondheid terug te zien bij onze activiteiten!

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 244 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de