20 mei 05:01

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Haagse vechtsportdag

De Haagse Vechtsportdag 2023

Probeer, leer en vraag maar raak! Hoe kickuh is dat?!

De Haagse Vechtsportdag komt terug en wel op zaterdag 23 december 2023. Het belooft een dag vol spanning, actie en entertainment te worden. Na het succes van de eerste editie van vorig jaar, keert dit unieke evenement terug naar de Sportcampus Zuiderpark. En deze keer wordt het nog groter en opwindender met opvallende topsporters uit de vechtsport en een breed aanbod van diverse activiteiten voor jong en oud. Kortom, een dag vol actie die je niet wil missen!

Clinics, workshops en nog veel meer!

De Haagse Vechtsportdag is niet alleen voor de ervaren vechtsporter, maar ook voor de jeugd. Het evenement biedt een jeugd kickboksevent, demonstraties en clinics, zodat jonge enthousiastelingen de kans krijgen om kennis te maken met de wereld van vechtsport. Bovendien zijn er leuke side events gepland om de jeugd te vermaken en er zal een muziek- en foodcourt zijn om de sfeer te verhogen.

Op zaterdag is er voor de aanwezigen een breed scala aan vechtsport clinics en demonstraties beschikbaar. Ook deze vinden plaats in de Sportcampus Zuiderpark (topsporthal) van 10:00 tot 17:00. Zo kunnen jong en oud op zaterdag clinics bijwonen in bijvoorbeeld Zwaardvechten, Judo, Karate, Taekwondo, Hapkido, Kendo, Boksen en Kickboksen. Als klap op de vuurpijl kunnen de bezoekers op de dag zelf workshops en clinics verwachten van Semmy, “The Hightower”, Schilt, viervoudig K-1 en Glory Wereldkampioen Kickboksen, Mark Huizinga, Olympisch Judo Kampioen (2000, Sydney) en last but not least Mishaël Lopes Cardozo, meervoudig kampioen zwaardvechten en acteur uit Game of Thrones en Vikings.

Over de Haagse Vechtsportdag

De Haagse Vechtsportdag is een gratis eendaags evenement dat is bedoeld voor de hele familie en biedt een scala aan activiteiten voor alle leeftijden en niveaus.

• Datum: Zaterdag 23 december 2023
• Doorlopend programma van 10.00 – 17.00 uur
• Locatie: Topsportcampus Zuiderpark, Meester P. Drooglever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag
• Toegang: Gratis

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Excursie Vleermuizen

Op 25 mei organiseert Natuurlijk Delfland van 22.15 tot 23.30 uur een vleermuisexcursie. Onder deskundige leiding vleermuizen ontdekken.