21 juli 15:13

Aanleveren

Search
Close this search box.
Beachvolleybal Scheveningen

De Haagse Sportzomer komt eraan!

Een zomer vol met grote sportevenementen zoals de TeamNL Sport Experience, de finish van de eerste etappe van de Tour de France Femmes en het EK Beachvolleybal op het strand van Scheveningen.

Doe mee met allerlei gratis activiteiten! Voel je een echte Olympiër tijdens een bezoek aan één van de multi-sportdagen op de pleintjes in de stad of op het strand. Kom crossen over een BMX-baan tijdens het fietsfestival in het Zuiderpark en doe mee aan de te gekke clinic beachvolleybal tijdens het EK Beachvolleybal op Scheveningen. Jong of oud, sportief of minder sportief, samen met vrienden of alleen: er is voor iedereen iets te zien, te doen en te beleven!

Geniet ook mee tijdens deze Haagse Sportzomer! Benieuwd naar alle sportieve activiteiten? Kijk op: denhaag.nl/sportzomer.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

‘Smoelenboek’ de Bras

Wijkz, in samenwerking met de gemeente Den Haag en bewonersorganisatie BurenvanDeBras, is bezig met een ‘smoelenboek’ voor de Bras. We

Nieuwsbrief 251 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de