21 juli 15:02

Aanleveren

Search
Close this search box.
warmtepomp dag van de warmte ypenburg

Dag van de warmte – energiebesparing en verduurzaming in de wijk

Nu de zomer er weer aan komt denkt u misschien niet direct aan energiebesparing. Toch spelen energiebesparing en de energietransitie het hele jaar door. Wist u dat tijdens een warme zomer u uw huis koel kunt houden zonder airco?

Daarnaast bent u misschien aangesloten op het warmtenet, wat met behulp van aardgas wordt verwarmd. Of misschien heeft u nog een Cv-ketel. Door de energietransitie moeten we de komende jaren van het gas af. Wat gaat er hierbij in uw wijk Ypenburg of De Venen in Nootdorp gebeuren?

Wilt u antwoorden op deze vragen en meer tips over bijvoorbeeld energiebesparing, kom dan naar de Dag van de Warmte op 22 mei!

Bijeenkomst
Op woensdag 22 mei 2024 organiseert de Stichting Hernieuwbare Warmte Ypenburg (HWY) in samenwerking met de gemeente Den Haag en de gemeente Pijnacker-Nootdorp een bijeenkomst om u meer te vertellen over de verduurzaming van gaswoningen en het warmtenet op Ypenburg en de wijk De Venen in Nootdorp. Ook krijgt u voorbeelden van maatregelen die u kunt nemen om energie te besparen en die u helpen om uw energierekening te verlagen.

Voor wie
De bijeenkomst wordt georganiseerd voor alle bewoners van Ypenburg en van wijk De Venen in Nootdorp

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

‘Smoelenboek’ de Bras

Wijkz, in samenwerking met de gemeente Den Haag en bewonersorganisatie BurenvanDeBras, is bezig met een ‘smoelenboek’ voor de Bras. We

Nieuwsbrief 251 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de