23 juni 23:01

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
buitenleeft

BuitenLeeft doet mee aan ecotuindagen 2023

Op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni 2023 zijn het de Ecotuindagen van Velt.

Op meer dan 250 plaatsen in Vlaanderen en Nederland kun je gratis tal van ecologische tuinen bezoeken en staan de tuineigenaars voor je klaar met praktische tuintips en leuke ideetjes. Landgoed BuitenLeeft in Delft doet ook mee en is open op zaterdag 3 juni van 10u tot 13u.

Landgoed BuitenLeeft is een prachtige oase voor mens, dier en natuur. Er is een kleine fruitboomgaard, een tiny forest, een bloementuin, een kruidenspiraal, een kwekerij voor vaste planten en een groentetuin die voedsel en onderkomen bieden voor allerlei dieren en insecten.

In de zelfoogsttuin van 1 hectare wordt gezonde voeding verbouwd. De planten krijgen de tijd om buiten of in de koude kas te groeien en er worden geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt. Er wordt gebruik gemaakt van vruchtwisseling waardoor de bodem vruchtbaar blijft.

De zelfoogsttuin is ook een plek voor vrijwilligers om met hun handen in de aarde buiten te werken, tot rust komen en onderdeel te zijn van een community.

Geniet van een kopje thee of koffie of breng zelf iets lekkers mee. Kom een kijkje nemen op ons mooie landgoed en laat je inspireren!

Adres:
Middelweg 1A
2616LV Delft
Nederland

Te bezoeken op:

Zaterdag 3 juni: 10u tot 13u

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten