20 mei 04:37

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Foto_Klankenkaravaan_dans

Basisschool De Vlieger bestaat 20 jaar!

Op 30 maart jl. was het precies 20 jaar geleden dat protestant-christelijke basisschool De Vlieger is opgericht. Destijds was De Vlieger de eerste school in de nieuwbouwwijk Ypenburg. De school begon met 10 leerlingen en 3 leerkrachten. Vandaag de dag krijgen ruim 450 leerlingen onderwijs aangeboden, door ruim 40 teamleden.

Het jubileum is groots geopend met een fanfare en een mooi versierde school. Gedurende anderhalve week stond de school in het teken van dit jubileum, met bijna iedere dag een feestelijke activiteit.

Op vrijdag 6 april hebben de leerlingen de voorstelling ‘Fata Morgana’ gezien, gespeeld door theatergroep Hilaria. Op maandag 9 april was er een Vlieger-lunch: in iedere klas werd gezamenlijk gegeten. Tosti’s, pannenkoeken of broodjes knakworst.

Andere feestelijke activiteiten waren een hoedenjacht (een vossenjacht met hoeden), dans en spel workshops gegeven door de Klankenkaravaan en een foto met de hele school in de vorm van het getal 20. Het jubileum wordt afgesloten met een sponsorloop op vrijdag 20 april, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan het groene schoolplein.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Excursie Vleermuizen

Op 25 mei organiseert Natuurlijk Delfland van 22.15 tot 23.30 uur een vleermuisexcursie. Onder deskundige leiding vleermuizen ontdekken.