19 april 23:54

Aanleveren

Zoek
Sluit dit zoekvak.
afscheidsbrief Han en Marian Kamerbeek

Afscheidsbrief Han en Marian Kamerbeek

Aan leden en belangstellenden van Wijkvereniging Morgenweide,
Op 1 november vorig jaar heb ik mijn mede-bestuursleden en collega-vrijwilligers meegedeeld dat mijn man Han en ik nog tot de zomer van 2014 actief zullen blijven voor de wijkvereniging en daarna deze bezigheden zullen beëindigen.

Vanaf de oprichting zijn wij betrokken bij wijkvereniging Morgenweide en nu we sinds enige tijd weer een volledig en vakkundig bestuur hebben én trouwe vrijwilligers die de activiteiten begeleiden, zijn wij tot dit besluit gekomen. Wij hebben nog veel wensen en hopen deze nu te kunnen gaan verwezenlijken. Onze taken in de vereniging zijn inmiddels verdeeld en wij zijn blij dat zich spontaan twee nieuwe vrijwilligers hebben gemeld om eveneens taken op zich te nemen. Alle activiteiten kunnen dus gewoon doorgang vinden en dat is een goede zaak.

Het is o.a. de bedoeling van een wijkvereniging dat mensen elkaar leren kennen om zodoende in hun wijk en woonomgeving contacten te kunnen leggen. De activiteiten van een wijkvereniging zijn daarvoor dan ook uiteraard heel belangrijk. Wij weten dat mensen die elkaar bij de wijkvereniging hebben ontmoet nu bij elkaar op bezoek gaan, samen een theater bezoeken, reisjes maken, samen van alles ondernemen enz. Het geeft ons een goed gevoel dat wij hieraan een bijdrage hebben mogen leveren.

Wij hopen dat alle leden en bewoners met veel plezier hun activiteiten bij wijkvereniging Morgenweide nog lang mogen blijven beleven en dat zij het bestuur en de vrijwilligers bij de activiteiten zullen blijven ondersteunen. Deze mensen besteden veel van hun vrije tijd aan de vereniging zodat u uw activiteit kunt blijven doen, vergeet dat nooit !

We zullen elkaar in de wijk best nog wel eens tegenkomen en het is o.a. mede aan wijkvereniging Morgenweide dat wij elkaar dan begroeten. Wij willen hierbij alle mensen met wie wij hebben samengewerkt en die we hebben mogen leren kennen in de afgelopen 14 jaar heel hartelijk danken voor een gezellige en enerverende tijd! Marian en Han Kamerbeek.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief 238 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de