Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Banenmarkt-kinderopvang-5-oktober-2024

5 oktober banenmarkt kinderopvang op Ypenburg

Op zaterdag 5 oktober organiseert Kinderopvang Morgen een banenmarkt voor de kinderopvang. Er zijn acht kinderopvangaanbieders aanwezig met totaal zo’n 40 vestigingen in Rijswijk, Den Haag-Ypenburg, Delft en Westland-Wateringen (allen onderdeel van Kinderopvang Morgen). De banenmarkt is op 5 oktober van 10.00 tot 13.00 uur bij Up Kinderopvang, vestiging Laan van Hoornwijck 168 in Den Haag-Ypenburg.

Voor wie is de banenmarkt
Eigenlijk iedereen die op zoek is naar een leuke baan, graag met kinderen werkt en bij voorkeur gekwalificeerd is om in de kinderopvang te mogen werken. Maar ook als zij-instromer of in de vorm van een werk-leertraject (BBL) ben je van harte welkom. Er zijn mogelijkheden volop!
Zeker als je graag bij een maatschappelijke kinderopvangorganisatie wil werken die zich hard maakt voor gelijke kansen voor alle kinderen. Op de banenmarkt kun je langs marktkraampjes ‘shoppen’ van de verschillende aanbieders. Jouw misschien wel toekomstige collega’s stellen zich graag aan je voor en vertellen meer over het werk en de vacatures. Bijvoorbeeld op de peuteropvang, een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of bij een integraal kindcentrum. Natuurlijk kun je ze het hemd van het lijf vragen en de sfeer proeven.

Op zaterdag 5 oktober kun je vanaf 10.00 uur binnenlopen bij Kinderopvang Up aan de Laan van Hoornwijck 168 in Den Haag – Ypenburg. De banenmarkt is tot 13.00 uur. Je kunt je aanmelden, maar dat is niet verplicht.
Lees meer en aanmelden: www.kinderopvangmorgen.nl/banenmarkt5oktober2024/

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Herfstweer in Ypenburg

Flinke grijze luchten boven Ypenburg, weinig regen, maar wel sterke wind. Dit zorgt ervoor dat het niet fijn