Zoeken
Sluit dit zoekvak.
d2b96f49-5f71-4966-8b01-ab5c08a7aa08

Repair Cafe Nootdorp begint met frisse start

De scholen zijn alweer een paar weken bezig, en het nieuwe schooljaar is in volle gang. Misschien heb je inmiddels gemerkt dat sommige van je spullen wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Geen zorgen, bij het Repair Café van deze maand staan we klaar om je te helpen met het repareren van alles wat je nodig hebt voor school.

Heb je een rugzak met een kapotte rits, een etui dat aan vervanging toe lijkt, of een rekenmachine die het heeft begeven? Onze handige vrijwilligers staan voor je klaar om deze spullen te herstellen. Zelfs voor elektronische apparaten zoals laptops en tablets kun je bij ons terecht.

Kom langs bij het Repair Café op zaterdag 21 september vanaf 10 uur. In plaats van nieuwe spullen te kopen, kunnen wij je helpen om je huidige spullen weer als nieuw te maken. Dat is goed voor het milieu én je portemonnee.

Vanwege wegwerkzaamheden is de gebruikelijke ingang helaas afgesloten. Je kunt ons bereiken via de ingang om de hoek, dus houd daar rekening mee als je langskomt. Iedereen is welkom, of je nu iets te repareren hebt of gewoon zin hebt in een gezellig praatje. De koffie en thee staan klaar voor slechts €1, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Na een geslaagde reparatie stellen we een vrijwillige donatie op prijs om onze vaste lasten te kunnen bekostigen. Het Repair Café vindt elke derde zaterdag van de maand plaats van 10.00 tot 12.00 uur in Kind centrum Regenboog, Kon. Julianastraat 1 in Nootdorp. Meer info: kijk op www.facebook.com/RepairCafePijnackerNootdorp of mail met repaircafepn@gmail.com

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Natuurcafé over gallen

Natuurlijk Delfland organiseert op 2 oktober van 10.00 – 12.00 uur een Natuurcafé met als thema Gallen. Kom

Nieuwsbrief 260 Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Natuurlijk Delfland brengt periodiek een nieuwsbrief uit. Lees hier het actuele nummer van de