17 juni 07:02

Aanleveren

20230124_145939-1024x768

Zelfscan kassa bij supermarkt Hoogvliet

Supermarkt Hoogvliet heeft deze week in de vestiging van Beverwaard zeven zelfscan-kassa’s geplaatst. Daarmee volgen zij de trend van de overige supermarktenketens. Niet meer in de rij staan voor de bemande kassa voor een paar boodschappen of met een volle winkelwagen, maar zelf je producten scannen en afrekenen.

Het voordeel van deze manier van afrekenen is niet alleen voor de klant prettig dan wel voor de supermarkt die minder kassa’s moet bemannen. Dus de personeelskosten zijn dan lager?

Hiermee keert eigenlijk de zelfscan weer terug in dit filiaal van de Beverwaard. Jaren geleden was er ook al eens een zelfscan met een lopende band waar producten op konden worden geplaatst en gescand werden. Daar kwamen onregelmatigheden in voor.

De zelfscan die afgelopen maandag is geïnstalleerd heeft nog wel een controle moment nadat is afgerekend met een betaalpas. Op de kassabon staat een barcode waar de zelfscanruimte mee kan worden verlaten. Personeel bij deze nieuwe zelfscan is aanwezig voor eventuele hulp en vragen.

Wie contant wil afrekenen kan nog steeds terecht bij de bemande kassa’s die ook nog aanwezig zijn, én waar de klanten altijd ook nog terecht kunnen voor een praatje met buurtbewoners!

Reporter Ruud deelde het nieuws met ons via de app.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten