30 mei 19:01

Aanleveren

Zaden-ruilen-bij-Natuurstad-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-3SzfG

Zaden ruilen bij Natuurstad

Heb jij een moestuin, balkon of een vensterbank waar je graag groente, bloemen en kruiden kweekt? Doe mee met de Natuurstad Zadenruil!

Zadenruilkast
Op alle tuinen van Natuurstad vind je een zadenbibliotheek. Ook op de Educatieve Tuin Valkenburgsingel. Loop regelmatig even langs de tuin in de wijk om te zien wat er nieuw in de collectie is. Je mag altijd gratis wat zaden uit de bibliotheek halen, maar om een echt mooie bibliotheek aan te leggen, vragen ze jou ook om wat van jouw zaden terug in de bibliotheek te stoppen. Zo ruilen we met elkaar én met andere tuinders in de wijk!

Blijf je liever thuis dan hebben ze ook een zadenruildoos. Hoe werkt het?
Natuurstad heeft op alle 14 Rotterdamse tuinen verschillende soorten bloemen-, kruiden- en groentezaden verzameld en in een brievenbuspakketje gestopt. Deze zadenruildoos gaat langs iedereen die zich aanmeldt. Voor elk zakje zaden dat je uit de doos haalt, stop je weer een zakje van jouw eigen zaden terug. In de doos vind je een lijst met adressen, zo weet je naar wie je het pakketje weer door moet sturen (dit kost je ongeveer € 4.50).

Meer informatie vind je hier: https://www.natuurstad.nl/zaden-ruilen?fbclid=IwAR3VqM1cg2DzVqLcD79A7i2x-85esszCR-92vX52we8Od98T4sjMtYdZ_24

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Heropening Zonnelicht

Afgelopen week was het feest in het Zonnelicht! De recreatie zaal is weer geopend en dat werd groots