2 oktober 10:31

Aanleveren

Wijkactie-zonnepanelen-Beverwaard-Bespaart-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-fAy4E

Wijkactie zonnepanelen – Beverwaard Bespaart.

Zonnepanelen worden steeds populairder, ook in Beverwaard. Lagen er in 2015 op nog maar 28 daken zonnepanelen, inmiddels is dat aantal flink gegroeid en liggen er al op meer dan 300 daken zonnepanelen in Beverwaard.

Ook de interesse van huiseigenaren – die nog geen zonnepanelen hebben – is groot. Ongeveer 80% van de huiseigenaren die we vanuit Beverwaard Bespaart spreken tijdens adviesgesprekken geven aan graag zonnepanelen te willen laten installeren op hun dak. De grootste drempels die huiseigenaren ervaren zijn de kosten én het vinden van een goede installateur.

Vanuit Beverwaard Bespaart denken we er daarom over na om een collectieve inkoopactie zonnepanelen te organiseren. Een projectteam bestaande uit een aantal wijkbewoners en professionals gaan dan een uitvraag doen bij bedrijven die zonnepanelen installeren. Er wordt dan kritisch gekeken naar prijs/kwaliteit, garanties, service e.d.

Doe jij mee aan een inkoopactie?
Een collectieve inkoopactie organiseren is pas interessant als er genoeg deelnemers zijn. Daarom willen wij eerst peilen hoeveel huiseigenaren uit Beverwaard interesse hebben in het meedoen aan een collectieve inkoopactie.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan via onderstaande link het formulier in vóór 31 juli 2022.

https://forms.office.com/r/smjtLryTnL 

Bedankt voor je inzending Jerry!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Spinozafest zomereditie

Op zaterdag 26 augustus was de zomereditie van het Spinozafest! De foto’s arriveerden iets later bij ons, maar