19 juli 10:38

Aanleveren

☀️-Rotterdam-Inbraakvrij-ook-in-de-zomer-OOK-IN-FEIJENOORD-EN-PENDRECHT-VANDAAG-MORGEN-EN-ZONDAG-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-VELbR

Rotterdam Inbraakvrij, ook in de zomer!

Als de temperatuur stijgt, stijgt ook de kans op een inbraak en dat willen we natuurlijk niet. Daarom is deze week het startsein gegeven voor de start voor de zomer aanpak #Rotterdam #Inbraakvrij. In de zomermaanden is het inbraakpreventieteam vaak met de herkenbare bakfiets te vinden in de Rotterdamse wijken om iedereen te informeren. Naast de vijf belangrijke tips om een inbraak te voorkomen worden er allerlei gadgets uitgedeeld om de kans op een inbraak deze zomer echt te verkleinen.

De vijf tips!
Of je nou op vakantie gaat of een dagje naar het park, door deze vijf tips op te volgen verklein je de kans op een inbraak?

? Doe je ramen en deuren echt op slot (óók als je maar heel even weg gaat)
?‍♀️Op pad? Zet het niet op social media en vraag je buren op te letten.
? Leg je waardevolle spullen altijd uit het zicht.
? Niet thuis? Laat binnen en buiten een lichtje aan.
?‍♀️ Zie of hoor je iets verdachts? Bel direct 112!

Deel het in alle netwerken
Ook is er digitaal informatiemateriaal beschikbaar, iedereen kan de video’s en afbeeldingen gratis downloaden (https://bit.ly/3yS47pK) en delen in hun eigen netwerken en socials in de wijk. Hoe beter we elkaar in de buurt informeren hoe groter de kans is dat een inbraak voorkomen wordt. Zo maken we samen Rotterdam inbraakvrij!

#Rotterdam #Inbraakvrij #Zomer #Aanpak

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten