23 april 10:20

Aanleveren

Screenshot_20220422-162748_Office

Roparun door de kinderen van PCB De Parel.

Vrijdag 22 april kleurde Basisschool De Parel uit de Beverwaard helemaal rood-wit-blauw en oranje. Wat zagen de kinderen, hulpouders, juffen en meesters er toch mooi uit. Dit deden ze o.a. voor de Roparun actie, waarvoor er sponsors gezocht waren. Dit was een groot succes. Dank jullie wel voor de enorme inzet lieve jongens en meisjes. Binnenkort wordt het totaal opgehaalde bedrag bekend gemaakt en overhandigd aan team 164 van het Sophia kinderziekenhuis: “kinderoncologie voor kanjers.” 

De kleuters mochten de spits afbijten en gingen er helemaal voor met hun juffen. Zo volgden alle groepen en werden de stempels druk gezet voor iedere ronde. Zowel groot als klein lieten een goede inzet zien. Langs het parcours hingen mooie eigengemaakte spandoeken waardoor de kinderen nog harder gingen rennen. Sommige groepen hadden knuffelberen meegenomen om nog meer” publiek” te hebben. Ook de schakelklas deed dit jaar voor het eerst met ons mee en hebben “hun beste beentje voortgezet. “
Heel goed gedaan allemaal. 
Na het rennen kregen de kinderen een eigen bidon met water en een koekje. Deze bidon mogen de kinderen elke gymles mee naar school nemen. (thuis vullen met water aub)

Tot nu toe is er € 3100,00 opgehaald. Een ongelooflijk mooi bedrag waar we met elkaar heel erg trots op mogen zijn. Groep ½ A van juf Annelies en Marga hebben het meeste geld van alle klassen opgehaald en mogen binnenkort een lekker ijsje bij Verhage gaan eten. Dank je wel Verhage voor jullie sponsoring.

Alle groepen hebben ook OudHollandse spelletjes gedaan zoals: zaklopen, eierenrace, blikgooien, sjoelen, reuze twister, bibberspiraal, “stok”vangen en reuzenballonnen hooghouden op muziek. Ook hierbij lieten de kinderen hun inzet en plezier zien. Groep 8 kreeg een boksclinic o.l.v. Nederlands bokskampioene Nouschka
(In de middag werden alle kinderen verrast met een heerlijk ijsje.) Moe maar voldaan gingen de kinderen om 15.15 uur naar huis.

Bedankt voor je inzending Liliam!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Het Lady’s Clubje.

Iedere vrijdagmiddag komen deze dames samen in Huis van de Wijk de Focus tijdens het ‘Lady’s Clubje’ georganiseerd

Jam in het Park 2024

Vanaf aanstaande zaterdag 6 nieuwe edities (1x per maand) van Jam in het Park! Het evenement voor groot