26 mei 01:18

Aanleveren

Positief-begin-in-2023-na-werkbezoek-college-Rotterdam-voor-wijkpark-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-shI1k

Positief begin in 2023 na werkbezoek college Rotterdam voor wijkpark

Het werkbezoek van het Rotterdamse college van burgemeester en wethouders vorig jaar 18 november krijgt een positief vervolg! Het voetpad wordt in het grote wijkpark aangepakt in 2023!

De wethouder die over de buitenruimte gaat Dhr. Karremans was ook aanwezig op die bewuste dag op 18 november. Hij liep met zijn medewerkers en leden van de wijkraad Beverwaard door de wijk. Het zal hem zeker niet ontgaan zijn dat er nog genoeg verbeteringen nodig zijn in de buitenruimte. De bewoners van de wijk weten dat fijntjes te benoemen en gaven dat toen ook aan, en we mogen er van uitgaan dat deze bekend zijn bij de gemeente?

Na het bezoek van het college is er een reminder gestuurd naar de wethouder over het voetpad in het park, onder het mom van ‘het ijzer smeden als het heet is’! Een daarvan zijn de voetpaden in het park tussen de Schinnenbaan en de Oude Watering. Het kent her en der grote gaten en wortels van bomen die het asfalt opdrukken. Een kwetsuur of een valpartij ligt op de loer!

Onlangs kwam er een positief bericht vanuit de gemeente over dit voetpad. ‘De verharding in het park moet inderdaad nodig opgeknapt gaan worden en dat zijn wij ook van plan’, stond er in de mail n.a.v. de vraag naar de wethouder. Het park staat op de planning voor uitvoering in 2023. Wanneer in dit jaar is nog niet bekend, maar daar worden we zeker over geïnformeerd stond te lezen in de beantwoording! Toch een positief bericht aan het begin van het prille nieuwe jaar 2023 voor de Beverwaard!

Reporter Ruud deelde het nieuws met ons via de app. 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten