27 mei 02:49

Aanleveren

LIKE JE WIJK BEVERWAARD PROEF AFVAL CANNENBURCHSTRAAT

Pas je gedrag aan, houd je wijk schoon!

Buurtpreventie Beverwaard loopt wekelijks door de wijk om kleine misstanden te melden bij gemeente of andere instanties. Omdat men net als Like je Wijk en heel veel bewoners begaan is met de wijk en het belangrijk vind dat het schoon, heel, veilig en gezellig is. Tijdens de rondes komen zij vaak en veel GROFVUIL tegen dat overal maar neer gezet wordt. Het ziet er niet uit en is onnodig! Ben je zo’n vervuiler in onze wijk, pas je gedrag aan en houd je aan de regels! Team Buurtpreventie Beverwaard stuurde ons bijgaande foto’s met de veel zeggende tekst: ‘Om je kapot te schamen’.

Op deze manier ga je met je afval om:

GROFVUIL
Dat breng je weg of haal je op, hoe? Dat lees je hier > https://www.rotterdam.nl/grofvuil-wegbrengen-of-laten-ophalen
Wil je als bewoner een melding maken van verkeerd aangeboden afval, of als er iets kapot is? > https://www.rotterdam.nl/meldr

PROEF CANNENBURCHSTRAAT
De proef om op een vaste dag grofvuil op te halen is een veelbesproken onderwerp. Het werkt onder andere niet goed omdat een deel van de bewoners of niet op de hoogte is van de regels of zich niet (wil) laten informeren. Je leest alles over de regels van de proef via https://likejewijk.nl/ijsselmonde/ijsselmonde/beverwaard/veiligheid/proef-vaste-ophaaldag-grofvuil-hoe-werkt-het/. 

Beverwaard, er is maar één manier en dat is de goede, sta voor Beverwaard en houd je wijk schoon!

 

 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten