23 april 09:29

Aanleveren

wonen nprz

OPEN WIJKGESPREK BEVERWAARD: Praat, denk en doe mee over school, werk, wonen op Zuid

Wat vind JIJ belangrijk voor JOUW toekomst op Zuid? Wat heb jij nodig om een goede baan te vinden? Hoe krijgen jouw kinderen een goede opleiding? En wat heb jij nodig om prettig en veilig te wonen op Zuid? Daar gaan we in april en mei over praten tijdens live en online wijkgesprekken.

>>> 13 april 13:15 Open wijkgesprek, locatie Beverwaard: aanmelden via: burgertopzuid2022@rotterdam.nl

Na 10 jaar is het Nationaal programma Rotterdam Zuid (NPRZ) op de helft van de looptijd. Het NPRZ is een programma om bewoners van Zuid grotere kansen te geven op gebied van school, werk en (veilig) wonen. In een reeks wijkgesprekken wordt er teruggeblikt en kijken we vooruit. Daarbij is het uitgangspunt: meepraten, meedenken en meedoen.

Bewoners van Zuid zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de gesprekken. Wat zijn uw ervaringen? Wat heeft u gemerkt van de acties vanuit het NPRZ? Hoe zouden volgens u bewoners van Zuid betrokken kunnen worden bij de verbetering van Rotterdam-Zuid? Hoe zou u graag betrokken willen worden bij de verbetering van Rotterdam-Zuid?

De opbrengst van de live wijkgesprekken en digitale gesprekken worden gebruikt als voeding voor de gesprekken tijdens de grote BurgerTOPZuid2022 die 14 mei wordt gehouden in Ahoy. En de uitkomsten van wijkgesprekken en burgertop worden ook gebruikt om de volgende tien jaar van het NPRZ mede vorm te geven.

BurgerTOPZuid2022
Op 14 mei wordt de grote BurgerTOPZuid2022 gehouden in Ahoy. Aanmelden hiervoor kan vanaf 21 april via www.burgertopzuid2022.nl.

Ook online je mening geven
Je kan je mening ook online geven met de digitale vragenlijst. Deze vind je hier:
Mijn Rotterdam – BurgerTop op Zuid 2022 >> https://mijn.rotterdam.nl/link/project/29836347531332838

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Het Lady’s Clubje.

Iedere vrijdagmiddag komen deze dames samen in Huis van de Wijk de Focus tijdens het ‘Lady’s Clubje’ georganiseerd

Jam in het Park 2024

Vanaf aanstaande zaterdag 6 nieuwe edities (1x per maand) van Jam in het Park! Het evenement voor groot