6 juni 02:10

Aanleveren

Ook-een-energieverbruiksmanager-lenen-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-Q2Iob

Ook een energieverbruiksmanager lenen?

Wat als je een hoog energieverbruik hebt, maar geen idee waar dit door komt? Juist, dan ga je meten! Want meten = weten!

Peter had een hoog stroomverbruik en kon maar niet achterhalen waardoor dit kwam. Hij deed mee aan een experiment waarbij er een speciaal apparaatje op zijn slimme meter werd aangesloten. Via een app op zijn telefoon kreeg hij vervolgens een goed overzicht van zijn energieverbruik wat hem hielp het sluipverbruik aan te pakken én de energieslurpers op te sporen. Het stroomverbruik van Peter is hierdoor zo’n 40% afgenomen.

Dankzij het geslaagde experiment heeft initiatief Beverwaard Bespaart budget gekregen voor de aanschaf van energieverbruiksmanagers die Beverwaarders kunnen lenen.

Wil je net als Peter ook meer inzicht in je energieverbruik? Meld je dan ook aan voor een energieverbruiksmanager! Zie: https://beverwaardbespaart.nl/experiment-meten-van-energieverbruik-geslaagd/

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Zelfbeheer010 in Lomba

De openbare groenborders hebben dankzij deze zelfbeheer010 bewoners in Lombardijen een ware metamorfose ondergaan! Ook zijn er nu