30 mei 14:21

Aanleveren

Onderhoud-aan-tramspoor-2023-in-Beverwaard-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-xRYnp

Onderhoud aan tramspoor 2023 in Beverwaard

Het is allemaal misschien nog ver weg, maar nu worden er al voorbereidingen getroffen voor onderhoud aan het tramspoor in 2023 in de Beverwaard.

Daar waren vorige week de boringen tussen het tramspoor voor die plaatsvonden in de nachtelijke uren in de wijk. Donderdag 1 september werden er geluidsmetingen verricht op de Schinnenbaan ter hoogte van de IJsselburgh. Waarschijnlijk ook een onderdeel van de voorbereidingen?

De mensen die het geluid aan het meten waren wisten te melden dat volgend jaar aan het tramspoor gewerkt gaat worden. Wanneer in 2023 was nog niet duidelijk, dat zal in de loop der tijd zeker bekend worden gemaakt. In hoeverre de reizigers van tramlijn 23 daar hinder van gaan ondervinden is nu dus nog niet te zeggen!

Volgens de informatie die vandaag bekend werd, gaat er op 4 locaties gewerkt worden. Het tramspoor wordt daar vervangen! Het gaat in alle gevallen om de bogen (bochten) waar de tram door de wijk heen rijdt. Daaronder valt de keerlus bij de Limbrichthoek, de locatie Schinnenbaan bij de IJsselburgh, de locatie Schinnenbaan/Rhijnauwensingel, en de locatie bij de Cannenburchstraat waar de tram de wijk in -en uitrijdt. Hier werden dinsdag dan ook de geluidsmetingen verricht!

Reporter Ruud deelde het nieuws met ons! 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Heropening Zonnelicht

Afgelopen week was het feest in het Zonnelicht! De recreatie zaal is weer geopend en dat werd groots