19 april 23:23

Aanleveren

Omleidingen-voor-buslijnen-door-rooien-bomen-oprit-in-Oud-IJsselmonde-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-hIlMQ

Omleidingen voor buslijnen door rooien bomen oprit

Vanaf dinsdag 22 november t/m vrijdag 25 november (iedere werkdag vanaf 10:00 uur t/m 15:00 uur) hebben bussen die gebruik maken van de oprit bij Oud IJsselmonde een omleiding. Er worden op die locatie namelijk bomen gerooid zodat de bussen van de RET, maar ook die van Qbuzz geen gebruik kunnen van de busbaan (oprit naar de van Brienenoordbrug) met als eindbestemming Kralingse Zoom!

De buslijnen 83, 140, 145, 183, en 283 hebben dan op bovengenoemde datum en tijdstippen een gewijzigde route richting de Kralingse Zoom!

De buslijnen 83, 183, en 283 rijden als volgt: Voorbij de bushalte Groene Tuin gaat de bus rechtdoor en gaat daarna rechtsaf via de Adriaan Volkerlaan en het IJsselmondseplein de Van Brienenoordbrug oprijden. Hiermee vervallen de bushaltes op de Koninginneweg en Roelantweg! De route vanaf Kralingse Zoom is normaal!

Voor buslijn 140 geldt dat deze na de Oostdijk rechtdoor rijd, en via het IJsselmondseplein naar de Kralingse Zoom. De halte aan de Roelantweg komt voor deze buslijn eveneens te vervallen. Ook voor deze bus is de route vanaf de Kralingse Zoom normaal richting Ridderkerk!

Reporter Ruud deelde het nieuws met ons via de app. 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Het Lady’s Clubje.

Iedere vrijdagmiddag komen deze dames samen in Huis van de Wijk de Focus tijdens het ‘Lady’s Clubje’ georganiseerd

Jam in het Park 2024

Vanaf aanstaande zaterdag 6 nieuwe edities (1x per maand) van Jam in het Park! Het evenement voor groot