5 maart 05:34

Aanleveren

xspoed-dierenarts-rotterdam-banner-1024x373.jpg.pagespeed.ic_.Om0B7sW9Jd-se-ISpndC

NIEUWS! Dierenziekenhuis Rotterdam heeft een eigen spoed & opname afdeling

Sinds 1 november 2023 is Dierenziekenhuis Rotterdam gestart met een eigen spoed & opname afdeling waarbij alle huisdieren terecht kunnen. Zo hoeft de spoed niet meer tussen de afspraken door.

> Geen wachttijden, direct spoedzorg en/ of opname
> Direct advies, indien nodig start behandeling
> Eigen spoed en opname team*
> Goed bereikbaar met auto en OV
> Gratis parkeren op eigen terrein
> Spoed RX (foto) en echo beschikbaar
> Voldoende opname mogelijkheden**
> Opnamefaciliteiten; hond en kat gescheiden
> Moderne apparatuur
> Openingstijden eigen spoed dierenarts
> Van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur staat een spoed- en opnameteam klaar voor huisdieren die meteen zorg nodig hebben. Dat betekent niet meer wachten, wij bieden u direct de benodigde (spoed)zorg.

Directe zorg
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk bijvoorbeeld aan een aanrijding, onophoudelijk braken, een niet vorderende bevalling of plotselinge benauwdheid. In sommige gevallen vereist de gezondheidssituatie dat uw huisdier moet worden opgenomen. U belt de dierenarts, maar kunt niet direct terecht.

Ze begrijpen dat dit een stressvolle situatie is. Met de eigen spoed- en opnameteam staan ze voor u en uw huisdier klaar. Waar eerder acute zorg tussen de spreekuren door liep, kan de spoed en opname dierenarts uw dier meteen helpen. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier de aandacht en zorg krijgt die het nodig heeft voor een voorspoedig herstel.

Spoed & overdracht
Ze verzorgen de spoed en zorgen, indien nodig voor een warme overdracht naar uw eigen dierenarts. Naast de service van het spoed- en opnameteam, kunt u als eigenaar nog steeds vertrouwen op de (spoed)zorg die wij leveren buiten de reguliere tijden.

Dierenarts Isabel Janssen is blij met de nieuwe service. “Spoedgevallen gaan altijd voor. Dit betekende voorheen dat we de dieren van het reguliere spreekuur soms moesten laten wachten of in enkele gevallen spoedgevallen hebben moeten doorsturen. Nu hoeft dat niet meer, want met ons spoed- en opnameteam kunnen wij iedereen helpen. Daarnaast is het fijn dat wij dierenartsen uit de regio Rotterdam, die wellicht tegen hetzelfde probleem aanlopen, hier ook mee kunnen ondersteunen.”

Samenwerking Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht
Dierenziekenhuis Rotterdam biedt eerstelijns spoedzorg aan. Voor specialistische zorg en/of 24-uurs opname, verwijzen wij door naar Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht of een andere verwijskliniek.

> Lees dit artikel en meer over Lombardijen in de Wijkkrant van Like Je Wijk via: https://ap.lc/TofnN
> Geef de wijkkrant en het initiatief een cijfer, klik hier >> https://forms.gle/wWZifcsXiW65pKTSA

Bron: website dierenziekenhuis rotterdam

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten